Pensiunea Saon, Bicazu Ardelean

Pensiunea Saon
Bicazu Ardelean
617065 Bicazu Ardelean
Neamţ
Telefon:
0233255599
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Pensiunea noastra este dotata cu 10 camere avand cablu TV, Internet, salon cu semineu, foisor, piscina, loc de joaca pentru copii, gratar, bar, restaurant, bucatarie, acces Internet gratuit, parcare proprie, sala de mese, programe turistice, teren de sport, cablu TV, frigider.


Profil lung
Camerele, in numar de 10 cu 5 bai, 2 living-uri si apartamentul pastraza traditia veche moldoveneasca, aici putand gasi mobilier si obiecte de patrimoniu datand din anii 1600. Elementele de arta moldovenesti si de arta proprie pot fi regasite expozitiv in pensiune. Salonul cu semineu este gazda unor petreceri de neuitat. Romanticii pot servi masa in acest salon in cadrul propice acestor serate. La fel este si gratarul in aer liber.
Daca sunteti doritor de o seara unica, puteti innopta in grajdul cu fan, petrecand clipe unice in zona. In curand veti putea beneficia de acces la piscina proprie situata langa foisor si la terenul de tenis. Exista un spatiu amenajat pentru jocurile copiilor. Bicazu Ardelean este locul ales a fi asezat la limita dintre Moldova si Ardeal, fiind prima comuna din Transilvania.
Din acest motiv varietatea de mancaruri imbina retete traditionale moldovenesti si ardelenesti. Situat intre Muntii Tarcaului, Muntii Hasmasului (Cheile Bicazului, Lacu Rosu, Muntii Suhard) si Masivul Ceahlau, pe teritoriul comunei este si singura cale de acces auto pana la cota 1700, zona fiind impanzita de izvoare de apa minerala carbogazoasa.
Cuvinte cheie:
Restaurant, Pensiune, Agroturism, Cablu TV, Loc de joaca pentru copii, Parcare, Gratar, Frigider, Camere duble, seminee, Parcare proprie, Teren de sport, Programe turistice, Piscină, Salon cu semineu, Bucatarie pentru turisti, Plimbari cu sareta
Pensiunea Saon apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Pensiunea Saon!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

  1. Strada Barajului Nr. 39
    615100  Bicaz
  2. Harta firmelor asemănătoare din apropiere